Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010

"Κυψέλη" Πως να κάνουμε Αναρτήσεις

Η κυψέλη μια ομάδα στο facebook τώρα έχει το δικό της blog http://kypseli-facebook.blogspot.com/ για να μπορεί όποιος θέλει να ανεβάζει αναρτήσεις που αφορούν την μελισσοκομία. Είναι πολύ απλό στείλτε με mail την ανάρτηση σας στο kypseli.facebook.bee2010@blogger.com και αυτή θα δημοσιεύεται αυτόματα γι αυτό καλό είναι να γράφουμε αν θέλουμε και ποίος την στέλνει.Για όσους δεν διαθέτουν δικό τους mail μπορούν να χρησιμοποιούν το kypseli.facebook@gmail.com αν θέλουν, μπορεί να τους σταλούν οι κωδικοί πρόσβασης και να γίνουν ταυτόχρονα και διαχειριστές αυτού του ιστολογίου

Σας εύχομαι καλές αναρτήσεις .









1 σχόλιο:

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΛΙΑΣ είπε...

λέξανδρε , προσπάθησα να κάνω σχόλιο στο blog ΚΥΨΕΛΗ αλλά δεν τα κατάφερα καθ ότι δεν μπόρεσα να εγγραφώ στα σχόλια.
Ομως πες στον φίλο που ζητάει την συμβουλή για το μελίσσι χωρίς γόνο ότι: Ενδέχεται η μάνα να υπάρχει και απλά να είναι πλέον άγονη . Αυτό ίσως δικαιολογεί την παρουσία γύρης και την απουσία ωοτόκων εργατριών.
Αν επιθυμεί να συννενώσει το μελίσσι του με άλλο , επιβάλεται να είναι 100% σίγουρος για την απουσία βασίλισσας. Αλλιώς υπάρχει κίνδυνος να κόψει η άγονη μάνα την γόνιμη και έτσι να έχει χάσει 2 μελίσσια. Η συμπεριφορά του μελισσιού θα δώσει τις απαιτούμενες πληροφορίες.
Ελπίζω δια της παρακαμπτηρίου να βοήθησα.